Bu Sefer Ceza Yazmak İçin Değil ’teşekkür’ Etmek İçin Durdurdu

Bilecik'te yapılan trafik denetimlerde 2 otobüs sürücüsü, bu sefer ceza yazmak için değil "Teşekkür" etmek için durduruldu.

Bilecik'te yapılan trafik denetimlerde 2 otobüs sürücüsü, bu sefer ceza yazmak için değil "Teşekkür" etmek için durduruldu.

Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri "Sivil Otobüs Denetimi" çerçevesinde Eskişehir-Bilecik arasında şehirlerarası otobüs yolculuğu yapan A.Y. ve T.Ç. adlı otobüs firması sürücülerine farklı zamanlarda 2 kere denetim gerçekleştirdi. Denetim esnasında her iki otobüs şoförünün de herhangi bir kural ihlali yapmadığı, emniyet kemerlerini kullanır bir şekilde olduğu, kurallara azami şekilde dikkat ettiği görüldü ve sürücülere bu davranışlarından ötürü teşekkür edildi. Yapılan açıklamada, bu tip denetimlerin devam edileceği belirtildi.

Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler ise "Kurallara uyalım güvende kalalım" sloganını paylaştı.

İlk yorum yazan siz olun
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Güncel Haberleri