Bursa’da 19 Suçtan Aranan Şahıs Yakalandı

Bursa'da hakkında 19 farklı aranma kaydı ve 25 yıl 9 ay 22 gün kesilmiş cezası bulunan şahıs saklandığı evinde yakalandı.

Bursa'da hakkında 19 farklı aranma kaydı ve 25 yıl 9 ay 22 gün kesilmiş cezası bulunan şahıs saklandığı evinde yakalandı.

Bursa Asayiş Şube Müdürlüğü Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, aranan şahısların yakalanmasına yönelik bir operasyon düzenledi. Yapılan operasyonda hakkında "Bilişim sistemleri banka veya kredi kurumlarının araç olarak kullanılması suretiyle dolandırıcılık" ve "Hükümlü veya tutuklunun kaçması" suçundan toplam 19 adet aranma kaydı, 25 yıl 9 ay 22 gün kesilmiş cezası ve 27 bin 760 lira bulunan Ö.K (26) saklandığı evinde yakalandı. Şahıs, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

İlk yorum yazan siz olun
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Güncel Haberleri