Büyükşehir Ekipleri Altınözü’nde Su Baskınlarına Müdahale Etti

Hatay'ın Altınözü İlçesi Sivrikavak Mahallesi'nde sağanak yağmur su baskınlarına neden oldu.

Hatay'ın Altınözü İlçesi Sivrikavak Mahallesi'nde sağanak yağmur su baskınlarına neden oldu. Hatay Büyükşehir Belediyesine bağlı ekipler mahallede yağışlar sonrası oluşan su baskınları nedeniyle zor durumda kalan vatandaşlara yardım eli uzattı.

Sivrikavak Mahallesinde evleri ve yolları su bastığı ihbarı üzerine harekete geçen Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM) tarafından bölgeye itfaiye bağlı ekipler sevk edildi.

Bölgeye giden itfaiye ve fen işleri daire başkanlığına bağlı ekipler, su baskını yaşanan ev ve yollara müdahale etti. Yaşanan sel nedeniyle çökme yaşanan mahalle yolunda ise gerekli tedbirler alınarak çalışma başlatıldı.

İlk yorum yazan siz olun
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Güncel Haberleri