Ç.Rizespor Mersin İ.Yurdu Maçına Kar Tehdidi

Ç.Rizespor ile Mersin İdmanyurdu arasında yarın oynanacak kupa mücadelesi öncesi Rziespor Stadyumu’nda kar temizleme çalışmaları sürüyor.

Ç. Rizespor Asbaşkanı Ömer Ofluoğlu, sahanın maç saatine yetişmesinin mümkün olmadığını ve erteleme talebinde bulunacaklarını söyledi.

Ç.Rizespor ile Mersin İdmanyurdu Ziraat Türkiye Kupası D Grubu son maçında yarın saat 17.00'de karşı karşıya gelecek. Mücadele öncesi üç gün etkili olan yoğun kar yağışı sonucu Rizespor Stadyumu'nda 1 metre kalınlığında kar kütlesi oluştu. Sahanın maç saatine hazır hale getirilebilmesi için çalışmalara bir gün öncesinden başlandı. Zeminin zarar görmemesi için kar temizleme çalışmaları küreklerle ve el arabaları ile yavaş bir şekilde gerçekleştiriliyor.

Kar temizleme çalışmalarını yerinde inceleyen Ç.Rizespor Asbaşkanı Ömer Ofluoğlu, sahada bir metreye yakın kar bulunduğunu belirterek, "Kar temizleme çalışması yoğun bir şekilde sürüyor. Zemine zarar vermemeye gayret gösteriyoruz. Zemin bizim için çok önemli. Ancak bu şekilde sahadaki karın maç saatine kadar temizlenmesi mümkün değil. Perşembe gününe belki yetiştirilebilir. Kulüp olarak maçın ertelenmesini talep edeceğiz" dedi.

Rize Haberleri