Çakıcı RTSO'ya Veda Turunda

Rize İl Emniyet Müdürü Adem Çakıcı, veda ziyaretlerine Rize Ticaret ve Sanayi Odası'na gerçekleştirdiği ziyaretle devam etti.

Resmi Gazete'de yer alan İl Emniyet Müdürleri Kararnamesi ile Rize İl Emniyet Müdürlüğü görevinden Emniyet Genel Müdür Yardımcılığına atanan İl Emniyet Müdürü Adem Çakıcı, Rize'deki veda ziyaretleri kapsamında Rize Ticaret ve Sanayi Odası (RTSO)'na veda ziyaretinde bulundu.

RTSO Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Aziz Karamehmetoğlu, Meclis Başkanı Ömer Faruk Ofluğlu ve RTSO yönetim kurulu üyelerince karşılanan Çakıcı, burada bir müddet Başkan Karamehmetoğlu ve yönetimiyle görüştü.

Karamehmetoğlu, burada yaptığı açıklamada İl Emniyet Müdürü Adem Çakıcı'nın Rize'de yaptığı başarılı çalışmalarla Rize'yi Türkiye'nin en güvenli ilk 5 ili arasına yerleştirdiğini, bunun da Rize için çok önemli olduğunu ifade ederek, Rize'yi huzur ve güven veren bir il konumuna taşıyan İl Emniyet Müdürü Adem Çakıcı'nın Rize içim bir kazanım olduğunu ancak Çakıcı'nın emniyet genel müdür yardımcılığına atanmasıyla Rize'nin kazanımının emniyet teşkilatının kazancına dönüştüğünü belirtti. Çakıcı'nın Rize'den ayrılacak olması nedeniyle şahsı ve Rize adına hüzünlü olduklarını kaydeden Karamehmetoğlu, Çakıcı adına sevinçli olduklarını ifade etti.

İl Emniyet Müdürü Çakıcı ise Rize'nin her zaman kendisinde farklı bir yerde olduğunu ve bundan sonra da aynı şekilde olacağını belirterek, tüm Rizeli hemşehrilerinden helallik istedi.

Ziyaret RTSO Başkanı Karamehmetoğlu'nun Çakıcı'ya hediye takdimi ve toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.

Rize Haberleri