Cam Parçasıyla Yaralanan Şahıs Hastanede Kurtarılamadı

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde komşusuyla tartışırken cam parçasıyla bacağından yaralanan ve alkollü olduğu iddia edilen kişi hayatını kaybetti.

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde komşusuyla tartışırken cam parçasıyla bacağından yaralanan ve alkollü olduğu iddia edilen kişi hayatını kaybetti.

Olay ilçeye bağlı Murtaza Mahallesi'nde yaşandı. İddiaya göre ilçede emlakçılık yapan H.G. (29) ile D.A. (42) arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışma kavgaya dönüşürken kırılan cam parçaları H.G.'nin yaralanmasına yol açtı. İlçedeki özel bir hastaneye kaldırılan H.G., bilinç kaybı yaşaması üzerine Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Ev yapımı alkol ve uyuşturucu kullandığı da iddia edilen H.G. yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Olay sonrası D.A. gözaltına alınırken, H.G.'nin kesin ölüm sebebi ise yapılacak otopsiden sonra belli olacak.

Savcılık olayla ilgili soruşturma başlattı.

İlk yorum yazan siz olun
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Güncel Haberleri