Her yıl çay kampanya döneminin başlangıcında kurban kesen Çaykur Çayeli Çay Fabrikası bu yılda geleneği bozmadı ve kurban kesti.
Çayeli Çay (Yaka) Fabrikası personelinin maddi katkılarıyla yapılan kurban kesimi dualar eşliğinde yapıldı. Kurban kesimine Fabrika Müdürü Hamit SAROĞLU, Müdür Yardımcısı Abidin ŞENOĞLU, kısım müdürleri, memur personel ve çay üretiminde çalışan işçi personel katıldı.
Çayeli Çay Fabrikası Müdürü Hamit SAROĞLU yaptığı açıklamada, kurban kesiminin her yıl geleneksel olarak fabrikalarında yapıldığını ve bu yıl da tekrarlandığını belirtti. Fabrikalarında çok verimli bir bakım onarım revizyon dönemi geçirdiklerini, eksiksiz ve hazır olarak çay kampanyasına başladıklarını belirten Fabrika müdürü Hamit SAROĞLU 2009 yılı yaşçay kampanyasının devletimize ve bölgemize hayırlı uğurlu olması temennisinde bulundu.
Ersoy Ustaoğlu