Yeşil-Mavililer, 13 Aralık Cumartesi günü saat 14.30'da oynanacak zorlu mücadele öncesinde çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.
Teknik Direktör Recep Uçar yönetiminde Mehmet Cengiz Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenman, futbolcuların genel kondisyonunu artırmaya yönelik ısınma hareketleri ve pas çalışması ile başladı.
Antrenmanın ilerleyen dakikalarında oyuncular, gruplar halinde 5'e 2 top kapma ve pas organizasyonları üzerinde yoğunlaşarak topa sahip olma becerilerini geliştirdi. Taktiksel çalışmaların da ön plana çıktığı idmanın ana bölümünde ise geniş alanda oyun çalışması yapıldı.
Hazırlıklar, son bölümde 4v4+1 jokerli çift kale oyun ile sona erdi. Bu taktiksel varyasyon denemelerinin yapıldığı çift kale maçta sona erdi.