Çaykur Rizespor U16'dan Kar altında 4 dörtlük galibiyet

U16 Gelişim Ligi'nde Çaykur Rizespor, deplasmanda Tokat Belediyespor'u 4-0 mağlup etti. Kar temizleme çalışmaları nedeniyle geç başlayan maçta Genç Atmacalar 3 puanı kaptı.

U16 Gelişim Ligi 12. Grup 23. Hafta karşılaşmasında Çaykur Rizespor U16 takımı, deplasmanda Tokat Belediyespor U16 takımıyla karşı karşıya geldi.

Dördüncü devrenin son maçı öncesinde bu sezon rakibiyle 3 kez daha karşı karşıya gelen Genç Atmacalar, Tokat ekibini ilk maçta sahasında 8-0, ikinci maçta deplasmanda 9-1 ve üçüncü maçta sahasında 2-0 mağlup etmişti.

Genç Atmacalar rakibiyle oynadıkları bu son maçta da sahadan 3 puanla ayrıldılar. Kar altında kalan sahanın temizleme çalışmaları nedeniyle yaklaşık 2 saat geç başlayan müsabaka boyunca zorlu şartlar etkisini sürdürse de U16 ekibimiz ilk yarıyı 45'inci dakikada Melih Enes Büyükdurna'nın golü ile 1-0 önde tamamladı. İkinci yarıda 60'ıncı dakikada Melih Küçükaydın, 75'de Doruk Yazıcı ve 87'de Tuna Nergiz skoru belirleyen isimler oldular.

Bu sezon rakibine puan kaptırmayarak oynadılan dört maçta da 3'er puanı hanesine yazdıran Hakan Turanlı'nın öğrencileri grupta 44 puana yükseldi ve 2'nci sıradaki yerini korudu. Tokat ekibi ise 5 puanda kaldı.

Çaykur Rizespor U16 ekibi, 07 Mart Cumartesi günü saat 11:00'da oynayacağı 24. Hafta maçında sahasında Yomraspor U16 ekibini konuk edecek.

İlk yorum yazan siz olun
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Spor Haberleri