Cezaevinde Yangın Tatbikatı Ekipleri Harekete Geçirdi

Kdz. Ereğli slbdmsıydjs A2 Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda yangın tatbikatı gerçekleştirildi.

Zonguldak'ta cezaevinde yangın tatbikatı ekipleri harekete geçirdi.

Kdz. Ereğli slbdmsıydjs A2 Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nda yangın tatbikatı gerçekleştirildi. 112 Acil Çağrı Merkezi'ne yapılan yangın ihbarı üzerine cezaevine çok sayıda itfaiye ve ambulans sevk edildi.

Polis ekipleri de çevrede geniş güvenlik önlemi aldı. Tatbikattan haberi olmayan vatandaşlar ekipleri şaşkınlıkla izledi. Olayın tatbikat olduğunun anlaşılması üzerine vatandaşlar rahat bir nefes alırken 20 dakika süren tatbikatta ekipler yaşanabilecek olaylara karşı aldığı önlemleri test etmiş oldu.

İlk yorum yazan siz olun
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Türkiye Haberleri