CHP meclisi terk etti
Başbakan Erdoğan'ın konuşmasını sürekli bölen Cumhuriyet Halk Partisi Grubu Türkiye Büyük Millet Meclisi'ni terk etti.
Başbakan Erdoğan'ın Genel Kurul konuşmasında 'Siz 3,5 yıllık iktidar döneminizde hangi Türk Cumhuriyeti'ne hangi yardımı götürdünüz? Bıkmadan usanmadan Edirne'den Ardahan'a kadar ev ev dolaşıp bunu anlatacağız. Bunun sonunda rant kapıları kapanacak olan istismarcılar var. Şehit cenazeleri üzerinden siyaset yaptıklarını zannedenler var bunlar karşı çıkıyorlar. Hatta şehitler gelsin biraz daha bağıralım diyenler var' sözlerinden rahatsız olan CHP'li vekiller meclisi terk etti.
Kürsüde konuşmasını sürdüren Başbakan Erdoğan meclisi terk eden gruba 'Ben CHP'ye güle güle diyorum. Siz yokken biz bu konuları daha rahat konuşuruz' dedi.
Meclisi terk eden Baykal 'Ülkeyi tahrip ediyorlar parçalıyorlar. Şehit cenazeleri konusunda utanmadan bizi itham ediyor' dedi.