Çiftçiler Tarım Ve Orman Bakanlığı’nın Destekleri Hakkında Bilgilendirildi

Afyonkarahisar Dinar İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü Yeşilhüyük köyünde vatandaşlarla bir araya gelerek desteklemeler ve bakanlığın çalışmaları hakkında bilgilendirme yaptı.

Afyonkarahisar Dinar İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü Yeşilhüyük köyünde vatandaşlarla bir araya gelerek desteklemeler ve bakanlığın çalışmaları hakkında bilgilendirme yaptı.

Dinar ilçe Tarım ve Orman Müdürlüğü Yeşilhüyük Köyü'nde gece toplantısında çiftçiler buluştu. Müdürlük ekipleri tarım ve hayvancılık desteklemeleri, makine ekipman ve sulama desteklemelerini hakkında bilgilendirme yaptı. Ayrıca ekipler tarla faresi mücadelesi ve Tarım ve Orman Bakanlığı'nın iş ve işlemleri konularında bilgilendirmelerde bulundu.

İlk yorum yazan siz olun
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Türkiye Haberleri