Çine’de Depremzede Öğrenciler İçin Hayır Panayırı Düzenlendi

Aydın'ın Çine ilçesinde Ayhan Yıldız Anaokulu ile Çine Anadolu Lisesi tarafından depremzede öğrenciler için hayır panayırı düzenlendi.

Aydın'ın Çine ilçesinde Ayhan Yıldız Anaokulu ile Çine Anadolu Lisesi tarafından depremzede öğrenciler için hayır panayırı düzenlendi.

Aydın İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından başlatılan "Kardeşim, Okuluna Hoş Geldin" projesi çerçevesinde, deprem bölgesinden gelerek Aydın'da eğitim-öğretimine devam eden öğrencilerin ihtiyaçlarının karşılanması adına hayır panayırı düzenlendi. Çine ilçesi Ayhan Yıldız Anaokulu ile Çine Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği, öğrenci, veli, öğretmen ve yöneticilerinin katkılarıyla düzenlenen hayır panayırlarında, kendi elleriyle yaptıkları yiyecekler ve öğrencilerin yaptıkları ürünlerin satışı yapıldı. Ürünlerden elde edilen gelir ise depremden etkilenen öğrencilerin ihtiyaçlarına harcanmak üzere toplandı. Aydın İl Milli Eğitim Müdürü Seyfullah Okumuş, "Aramıza yeni katılan tüm öğrencilerimize bir kez daha "okulunuza hoş geldiniz" diyor; hayır panayırlarında emeği geçen herkese bu örnek çalışma için teşekkürlerimizi sunuyorum" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Türkiye Haberleri