Cizre’de 22 Adrese Şafak Operasyonu

Şırnak'ın Cizre ilçesinde uyuşturucu tacirlerine yönelik 22 adrese şafak operasyonu düzenlendi.

Şırnak'ın Cizre ilçesinde uyuşturucu tacirlerine yönelik 22 adrese şafak operasyonu düzenlendi. Çok sayıda kişinin gözaltına alındığı operasyonda 4 kilo eroin ele geçirildi.

Şırnak İl Emniyet Müdürlüğü Cizre Narkotik Suçlarla Mücadele Gurup Amirliği ekipleri, Cizre Cumhuriyet Başsavcılığının talimatı ile yapılan teknik ve fiziki takibin ardından elde edilen deliller sonrası harekete geçerek, ilçe genelinde bulunan 22 adrese şafak vakti eş zamanlı operasyon düzenledi.

Çok sayıda polisin katıldığı, Özel Harekât Polislerinin de destek verdiği uyuşturucu operasyonunda çok sayıda kişi gözaltına alındı.

Operasyon sırasında şüphelilerin üst ve ev aramalarında 4 kilo eroin ele geçirildi. Narkotik ekipleri tarafından gözaltına alınan şüpheliler emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği belirtildi.

İlk yorum yazan siz olun
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Güncel Haberleri