Çocuklar İl Jandarma Komutanlığı’na Misafir Oldu

Kocaeli İl Jandarma Komutanlığı, çocukları misafir ederek hem eğlenceli vakit geçirmelerini sağladı hem de çeşitli hediyeler verdi.

Kocaeli İl Jandarma Komutanlığı, çocukları misafir ederek hem eğlenceli vakit geçirmelerini sağladı hem de çeşitli hediyeler verdi.

Kocaeli'de sevgi, şefkat ve sosyal açıdan dezavantajlı olan çocuk ile gençlere yönelik, Kocaeli Valisi Seddar Yavuz'un himayelerinde gerçekleştirilen ÖNEM Projesi (Özel Nedenlerin Engelleriyle Mücadele), çerçevesinde çalışmalar sürdürülüyor. Bu çerçevede "Misafirim Ol" faaliyeti kapsamında, Kocaeli İl Jandarma Komutanlığınca hamisi olunan 10 çocuk, İl Jandarma Komutanlığında misafir edildi. Çocuklarla keyifle saat geçirilirken, çeşitli etkinlikler yapıldı, jandarma mesleği ile ilgili miniklere bilgi verildi. Günün sonunda çocuklara çeşitli hediyeler verilerek mutlu saatler geçirdi.

İlk yorum yazan siz olun
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Türkiye Haberleri