Çocuklar ‘sevgi’ Uçuşu Yaptı

Nevşehir'de sevgi evlerinde kalan çocuklar, sıcak hava balonları ile "sevgi uçuşu" yaptı.

Nevşehir'de sevgi evlerinde kalan çocuklar, sıcak hava balonları ile "sevgi uçuşu" yaptı.

UNESCO Dünya Kültür Mirası listesinde yer alan ve dünyanın en güzel manzaralarından birine sahiplik yapan Kapadokya bölgesinden havalanan sıcak hava balonları bugün sevgi uçuşu yaptı. Pasha Balloons sponsorluğunda, Nevşehir'de bulunan sevgi evlerinde kalan yaklaşık 40 çocuk ve gençler sevgi uçuşu yaparak, Kapadokya bölgesini havadan izledi.

Uçuşu gerçekleştiren Sıcak Hava Balon Pilotu Ali Ciğerci yaptığı açıklamada, "Bugün sevgi evlerinde kalan çocuklarımız ile sevgi uçuşu gerçekleştirmek istiyoruz. Şu an Kılıçlar Vadisindeyiz. Yaklaşık bir saatlik bir uçuş ortalaması ile uçacağız. Sevgi dolu bir uçuş diliyoruz" şeklinde konuştu.

Sevgi evlerinde görevli Fatma Özark'da açıklamasında çocuklar kadar heyecanlı olduğunu belirterek, "Sevgi evlerimizde kalan çocuklarımızın mutluluğuna ortak olmak için buradayız. Bugün çocuklarımız ile birlikte sevgiye uçuyoruz" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Türkiye Haberleri