Çorum Polisinden Kaçak Alkol Ve Sigara Operasyonu

Çorum polisi tarafından düzenlenen operasyonlarda, 630 litre kaçak içki ile 38 bin adet makaron sigara ele geçirildi.

Çorum polisi tarafından düzenlenen operasyonlarda, 630 litre kaçak içki ile 38 bin adet makaron sigara ele geçirildi.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından kent merkezinde kaçak alkol ve kaçak sigara suçlarına yönelik çalışmalar çerçevesinde 3 ayrı operasyon düzenlendi. Operasyonlarda 630 litre kaçak el yapımı alkollü içki, 38 bin adet kaçak makaron sigara, 5 adet sigara doldurma makinesi, 9 kilogram kıyılmış tütün ele geçirilirken gözaltına alınan 4 şahıs hakkında adli işlem başlatıldı.

Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, "Halkımızın sağlığını tehdit eden kaçakçılığın her türlüsünün men ve takibine yönelik çalışmalarımız kararlılıkla devam edecektir" ifadelerine yer verildi.

İlk yorum yazan siz olun
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Güncel Haberleri