Cumayeri Kss İçin İş Makineleri Çalışmaya Başladı

Cumayeri Belediye Başkanı Mustafa Koloğlu, seçim öncesi verdiği vaatlerini birer birer yerine getiriyor.

Cumayeri Belediye Başkanı Mustafa Koloğlu, seçim öncesi verdiği vaatlerini birer birer yerine getiriyor. Cumayeri Küçük Sanayi Sitesi (KSS) için iş makineleri sahada çalışmaya başladı.

Cumayeri için önem arz eden KSS için alınan tapunun ardından sahada çalışmalar başladı. 52 işyerinin yapılacağı alanda iş makineleri çalışmaya başladı.

Cumayeri Belediyi Başkanı Mustafa Koloğlu, Cumayeri için önem arz eden Küçük Sanayi Sitesi projesi için "İlçemizin en önemli ihtiyaçlarından biri olan Küçük Sanayi Sitesi için ilk olarak yerimizin tapusunu almıştık. Alanda çalışmalar başladı. Şimdi çok çalışıp Cumayeri'mizi daha da güzelleştireceğiz" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Yaşam Haberleri