Deprem Bölgesindeki Okula Destek Toplamak İçin Panayır Düzenlendi

Eskişehir'de, Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum (ÇEDES) projesi çerçevesinde düzenlenen panayırda deprem bölgesindeki okul için yardım toplandı.

Eskişehir'de, Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum (ÇEDES) projesi çerçevesinde düzenlenen panayırda deprem bölgesindeki okul için yardım toplandı.

Odunpazarı ilçesindeki Orgeneral Halil Sözer Ortaokulu'ndaki öğretmenler ve öğrenciler ÇEDES projesiyle Hatay'ın Hassa ilçesindeki kardeş okula destek olmak için bir araya geldi. Yardım toplamak amacıyla yapılan panayırda velilerin hazırladığı ev yapımı yiyecekler satışa sunulurken, el sanatları sergisi gösterildi. Yaşar Aydın ve ekibinin konser yaptığı etkinlikte, eğlenceli dede ve torun yarışmaları yer aldı. Yoğun katılım gösterilen panayır çeşitli aktivitelerle birlikte sonlandırıldı.

İlk yorum yazan siz olun
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Türkiye Haberleri