Depremin Vurduğu Milyonluk Dairelerde Yıkım İçin Gün Sayılıyor

Malatya'da 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen Yeşilyurt Bostanbaşı bölgesindeki milyonluk yüzlerce yeni binanın önümüzdeki günlerde yıkılması bekleniyor.

Malatya'da 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen Yeşilyurt Bostanbaşı bölgesindeki milyonluk yüzlerce yeni binanın önümüzdeki günlerde yıkılması bekleniyor.

6 Şubat depremlerinden etkilenen 11 ilden biri olan Malatya'da kentin en prestijli bölgesi olan Yeşilyurt Bostanbaşı bölgesindeki milyonluk yüzlerce yeni bina depremlerde ağır hasar alarak kullanılamaz hale geldi. Birçoğu yeni olan binaların üzerlerinde hala satılık ilanları dururken, az hasarlı olduğu tespit edilen birçok yapıda ise tadilat çalışmalarına başlandı. Deprem öncesi 3 ila 5 milyon lira arasında satışa sunulan, ancak 6 Şubat ve 27 Şubat depremlerinde büyük hasar gören yüzlerce dairenin önümüzdeki günlerde kontrollü bir şekilde yıkılması bekleniyor.

İlk yorum yazan siz olun
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Türkiye Haberleri