Depremzede Çocuklara Psikolojik Destek

Kayseri'de ağırlanan depremzede ailelerin çocukları için psikososyal destek etkinliklerinin olduğu bir program düzenlendi.

Kayseri'de ağırlanan depremzede ailelerin çocukları için psikososyal destek etkinliklerinin olduğu bir program düzenlendi.

İl Millî Eğitim Müdürlüğü AR-GE ve PİKTES ekiplerinin ortaklaşa düzenlediği program, İl Milli Eğitim Müdürü Bahameddin Karaköse, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı ve İl Millî Eğitim Müdür Yardımcısı Osman Karaca'nın katılımıyla gerçekleştirildi. Masalların anlatıldığı, müzikli gösterilerin yer aldığı programın sonunda İl Millî Eğitim Müdürü Karaköse ve Gençlik ve Spor İl Müdürü Kabakcı; çocuklara çeşitli oyuncaklar dağıttı.

İlk yorum yazan siz olun
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Türkiye Haberleri