Depremzedeler İçin Seferber Oldular

6 Şubat'ta merkez üssü Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesi olan ve 11 ilde büyük yıkıma sebep olan deprem sonrası yaralar sarılmaya devam ediyor.

6 Şubat'ta merkez üssü Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesi olan ve 11 ilde büyük yıkıma sebep olan deprem sonrası yaralar sarılmaya devam ediyor.

Tüm yurdun tek yürek olduğu ve dünyaya örnek teşkil eden yardımlaşmanın görüldüğü ülkemizde Erzurum'un Aşkale ilçesi afetzede vatandaşlara yardımlarına devam ediyor.

Aşkale Kaymakamlığı koordinesinde ve Belediye Başkanlığının katkıları ile ilçe genelinde afetzedeler için yatak, yorgan, yastık, battaniye başta olmak üzere temel ihtiyaç ürünleri temin ediliyor.

İlk yorum yazan siz olun
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Türkiye Haberleri