Destek Afad Gönüllülerinin Eğitimi Başladı

Destek AFAD gönüllüleri eğitimi çerçevesinde Bayburt Afet ve Acil Durum Müdürlüğü binasında 25 kişiye AFAD personellerince eğitim verildi.

Eğitim öncesi konuşma yapan Bayburt Afet ve Acil Durum Müdürü Adil Arslan, bir afet durumunda gönüllülerin üzerine düşenleri yaptıktan sonra kendilerini tehlikeye atmaması çağrısında bulunarak afetler konusunda genel bilgiler verdi.

AFAD gönüllülerinin sorularını yanıtlayan Arslan, gönüllülere gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür etti. 8 gün boyunca devam edecek olan eğitim programının ilk gününde hafif arama kurtarma eğitimi, insani yardım psiko-sosyal destek eğitimi ve ilk yardım eğitimi konuları işlenerek eğitim sorunsuz tamamlandı.

İlk yorum yazan siz olun
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Karadeniz Haberleri