Diyarbakır’da Ev Yangını: İtfaiye Eri Yaralandı

Diyarbakır'ın Kayapınar ilçesinde çıkan yangında bir ev kullanılamaz hale gelirken, yangına müdahale eden itfaiye eri hafif yaralandı.

Diyarbakır'ın Kayapınar ilçesinde çıkan yangında bir ev kullanılamaz hale gelirken, yangına müdahale eden itfaiye eri hafif yaralandı.

Alınan bilgilere göre, merkez Kayapınar ilçesi Huzurevleri Mahallesi Dr. Sıdkı Göral Caddesi Ayata-2 Apartmanı'nda odun sobasından çıkan kıvılcımlar sonucu ev yandı.

Yangının 112 Acil Çağrı Merkezine bildirilmesi üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

İtfaiye erleri yangını söndürürken, yangın nedeniyle ev kullanılmaz hale geldi. Ev sakinleri tedbir amaçlı hastaneye sevk edildi. Bir itfaiye eri ise yangın söndürme esnasında elinin pencereye takılması sonucu hafif yaralandı.

Polis, olayla ilgili inceleme başlattı.

İlk yorum yazan siz olun
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Güncel Haberleri