Edremit Devlet Hastanesi’nde Bomba Paniği Tatbikat Çıktı

Balıkesir'in Edremit ilçesi Devlet Hastanesi ek binada bomba paniği gerçeğini aratmadı.

Balıkesir'in Edremit ilçesi Devlet Hastanesi ek binada bomba paniği gerçeğini aratmadı.

Çok sayıda polis, sağlık, itfaiye ve UMKE ekibini Eski SSK Hastanesi önünde gören vatandaşlar, önce büyük panik yaşadı. Ardından ise korkarak ve meraklı şekilde "Ne var" diye soran vatandaşlar, "Bomba varmış" denince önce panikledi. Tatbikat olduğu söylenince rahat bir nefes aldı.

Bu arada, polisin, gerçek gibi basın mensuplarını bile bölgeye yanaştırmaması tatbikatın ne kadar ciddi şekilde gerçekleştirildiğini gösterdi.

İlk yorum yazan siz olun
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Güncel Haberleri