Efeler’in Ejder Meyveleri Hasat Edildi

Efeler Belediyesi'nin Şevketiye Mahallesi'ndeki tarım arazisi üzerinde kurulu serada yetiştirilen ejder meyvelerinin hasadı yapıldı.

Efeler Belediyesi'nin Şevketiye Mahallesi'ndeki tarım arazisi üzerinde kurulu serada yetiştirilen ejder meyvelerinin hasadı yapıldı.

Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, ilçe tarımına katkıda bulunmaya devam ediyor. Başkan Atay, göreve başladığı 2019 yılından itibaren çok sayıda atıl araziyi tarıma açarak çeşitli ürünlerin yetiştirilmesini sağlarken, bunlardan biri de vitamin bakımından çok zengin olan ejder meyvesi oldu. Şevketiye Mahallesi'nde belediyenin kendisine ait tarım arazisi üstünde kurulan serada özenle yetiştirilen ejder meyvelerinin bu yıl ikinci hasadı yapıldı. Besin değeri açısından da faydalı olan tropikal meyve, Kurtuluş ve Girne mahallelerinde hizmet veren Efe Bakkal raflarında vatandaşların beğenisine sunuldu.

İlk yorum yazan siz olun
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Yaşam Haberleri