Ekmek Almaya Çıktıktan Sonra Kaybolan Çocuk 30 Kilometre Uzaklıkta Bulundu

Kayseri'nin Kocasinan ilçesindeki evinden iddiaya göre ekmek almak için ve kaybolan 8 yaşındaki çocuk, evinden 30 kilometre uzaklıktaki Cumhuriyet Meydanı'nda polis ekipleri tarafından bulundu.

Kayseri'nin Kocasinan ilçesindeki evinden iddiaya göre ekmek almak için ve kaybolan 8 yaşındaki çocuk, evinden 30 kilometre uzaklıktaki Cumhuriyet Meydanı'nda polis ekipleri tarafından bulundu.

Edinilen bilgiye göre, ilçeye bağlı Çavuşağa Mahallesi 3028. Sokak'taki evinden sabah saatlerinde ekmek almak için çıkan Eren E. uzun süre evine dönmedi. Eren E.'nin ailesinin durumu jandarma ekiplerine bildirmesi üzerine bölgeye AFAD ve ANDA Arama Kurtarma ekipleri sevk edildi. Ekipler, Eren E.'yi bulmak için geniş çaplı çalışma başlatırken, çocuğun izine mahallede rastlanmadı.

Evinden 30 kilometre uzaklıkta bulundu

Eren E.'nin ailesini ve arama ekiplerini sevindiren haber, polis ekiplerinden geldi. Ekiplerin didik didik aradığı Eren E., evinden 30 kilometre uzakta bulunan Cumhuriyet Meydanı'nda polis ekipleri tarafından bulundu. Eren E., ailesine teslim edildi.

İlk yorum yazan siz olun
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Türkiye Haberleri