Elazığ’da Otomobil, Tünel İçerisinde Takla Attı

Elazığ'da aracının direksiyon hakimiyetini kaybeden kadın sürücü, Kömürhan Tüneli içerisinde takla attı.

Elazığ'da aracının direksiyon hakimiyetini kaybeden kadın sürücü, Kömürhan Tüneli içerisinde takla attı. Kazada şans eseri yaralanan olmazken maddi hasar meydana geldi.

Kaza, Elazığ-Malatya Karayolu Kömürhan Tüneli içerisinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 2 çocuğuyla birlikte seyahat eden kadın sürücü, direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu 44 DA 353 plakalı otomobili ile tünel içerisinde takla attı. Kazada, şans eseri yaralanan olmazken araçta maddi hasar meydana geldi. Haber verilmesi üzerine olay yerine jandarma ve tedbir amaçlı sağlık ekipleri sevk edildi. Otomobil çekici yardımı ile tünel içerisinden çıkarıldı.

Bir süre trafiğe kapatılan tünel, aracın kaldırılması ile tekrar ulaşıma açıldı.

İlk yorum yazan siz olun
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Güncel Haberleri