Elazığ’da Ruhsatsız Silah Operasyonu: 2 Gözaltı

Elazığ'da İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan kaçak silah operasyonunda, çok sayıda silah ele geçirilirken, 2 şüpheli gözaltına alındı.

Elazığ'da İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan kaçak silah operasyonunda, çok sayıda silah ele geçirilirken, 2 şüpheli gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Elazığ Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Elazığ İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda M.G. ve Y.B. isimli şahısların silah kaçakçılığı yaptığı ihbarı alındı. Çalışma başlatan ekipler şüphelilerin ikametlerine yaptığı operasyonda ruhsatsız 2 adet Magnum Mohikan ve SPX-20 Marka av tüfeği, 4 adet Browning ve Bila marka tabanca, 22 adet tabanca fişeği, 76 adet av tüfeği fişeği ve 6 adet şarjör ele geçirildi.

Jandarma ekipleri tarafından yakalanan şüphelilerin işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.

İlk yorum yazan siz olun
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Güncel Haberleri