Elazığ’da Uyuşturucu Madde Operasyonu

Elazığ'da bir evde yapılan aramada 19 kök kenevir ve 280 gram esrar maddesi ele geçirildi.

Elazığ'da bir evde yapılan aramada 19 kök kenevir ve 280 gram esrar maddesi ele geçirildi. 4 kişi hakkında işlem başlatıldı.

Bölgede huzur ve güvenin sağlanması maksadıyla Elazığ İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce Arıcak ilçesinde yapılan istihbari çalışmalar sonucunda C.D. isimli şüphelinin uyuşturucu madde ticareti yaptığı bilgisine ulaşıldı. Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Baskil İlçe Jandarma Komutanlığınca eş zamanlı operasyon yapılarak C.D. isimli şüphelinin ikametinde yapılan arama sonucunda 19 kök kenevir bitkisi ve 280 gram kubar esrar ele geçirildi. Cumhuriyet Savcısının talimatıyla C.D. ile birlikte S.Ç., H.Ş., M.D. isimli şüpheliler hakkında yasal işlem başlatıldı.

İlk yorum yazan siz olun
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Güncel Haberleri