Emniyet Uyardı: Evlilik Kredisi Vaatlerine Dikkat

Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğü, "evlilik kredisi" vaadiyle sahte internet sayfası üzerinden para toplayanlara karşı uyarıda bulundu.

Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğü, "evlilik kredisi" vaadiyle sahte internet sayfası üzerinden para toplayanlara karşı uyarıda bulundu.

Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğü, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, "evlilik kredisi" vaadiyle sahte bir internet sayfası üzerinden para toplayan dolandırıcılara yönelik bir uyarıda bulundu. Vatandaşların bu konuda dikkatli olmalarını belirtildiği paylaşımda söz konusu vaat eden kişilere itibar edilmemesi gerektiği vurgulandı.

Yapılan uyarıda, işlem yapılan internet sitesinin adının teyit edilmesi, yetkili kurum ve kuruluşların açıklamalarının takip edilmesi ve başvuru ve erken başvuru adı altında herhangi bir ödeme yapılmaması gerektiğini bildirildi.

İlk yorum yazan siz olun
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Güncel Haberleri