Ergani’de Kilitli Parke Döşemeleri Devam Ediyor

Diyarbakır'ın Ergani İlçe Belediye Başkanlığı kırsal mahallelerin 50 bin metrekarelik kilitli parke taşı döşeme çalışmalarına devam ediyor.

Diyarbakır'ın Ergani İlçe Belediye Başkanlığı kırsal mahallelerin 50 bin metrekarelik kilitli parke taşı döşeme çalışmalarına devam ediyor.

Ergani Belediyesi başlattığı yol yapım çalışmaları çerçevesinde yeni yolları bir bir tamamlıyor. Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Ahmet Karaaslan'ın talimatıyla hazırlanan yol yapım programı çerçevesinde 10 kırsal mahalleye kilitli parke taşının döşenmesi sürüyor.

Kırsal mahalleler arasında yer alan Develi Mahallesinde kilitli parke taşı döşeme çalışmaları ise başladı. Çalışmalar bittikten sonra vatandaşın hizmetine sunulacak.

İlk yorum yazan siz olun
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Yaşam Haberleri