Ersan Parlatan: "Eksiklerimizi gördük, bunun üzerinden çalışmalarımız devam edecek"

Trendyol Süper Lig'in ilk haftasında sahasında Çaykur Rizespor'a 1-0 mağlup olan TÜMOSAN Konyaspor'da teknik sorumlu Ersan Parlatan, eksiklikleri gördüklerini ve bunun üzerine çalışmalaya devam edeceğini söyledi.

Parlatan, maçın oynandığı MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadı'nda düzenlenen basın toplantısında, müsabakanın ilk yarısının dengeli geçtiğini dile getirdi.

İkinci yarı istedikleri oyunu sahaya yansıtamadıklarını anlatan Parlatan, "Maalesef bizim açımızdan talihsiz bir penaltı kararı. Tabii ki üzgünüz. İlk maçımızda kendi seyirci önünde daha iyi psikoloji elde etmek isterdik. İkinci devre özellikle daha iyi bir futbol ortaya koyabilirdik. Eksiklerimizi de gördük, bunun üzerinden çalışmalarımız devam edecek. Kafamızı kaldıracağız. Daha iyi çalışacağız ve inşallah daha iyi skorlar alacağız." diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Spor Haberleri