Erzincan’da Ekim Ayında 97 Maddi Hasarlı, 57 Yaralamalı Ve 1 Ölümlü Trafik Kazası Meydana Geldi

Erzincan'da il ve bölge trafik mıntıkasında ekim ayında 97 maddi hasarlı, 57 yaralamalı ve 1 ölümlü trafik kazası meydana geldi.

Erzincan'da il ve bölge trafik mıntıkasında ekim ayında 97 maddi hasarlı, 57 yaralamalı ve 1 ölümlü trafik kazası meydana geldi.

Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme ile Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü 01- 31 Ekim 2022 trafik denetimleri ve istatistikleri açıklandı.

Buna göre, 27 bin 374 araç denetimden geçti. Bir ay içerisinde 97 maddi hasarlı, 57 yaralamalı ve 1 ölümlü trafik kazası meydana geldi. Bin 400 sürücüye ve 5 bin 22 plakaya cezai işlem uygulanarak 79 araç trafikten men edildi. 46 kişiye de alkollü araç kullanmaktan işlem yapıldı.

Öte yandan trafik ekiplerince, 7 bin 561 yük taşıyan araç, bin 532 yolcu taşıyan otobüs, 161 motosiklet kontrol edilerek, 8 bin 898 emniyet kemeri, 119 okul servisi, 4 bin 614 alkol, 4 bin 489 diğer uygulamalar gerçekleştirildi.

İlk yorum yazan siz olun
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Güncel Haberleri