Erzurum’da Foto Maratona Büyük İlgi

Kültür ve Turizm Bakanlığının düzenlediği Palandöken Kültür Yolu Festivali çerçevesinde FOTON Derneği tarafından gerçekleştirilen FotoMaraton Erzurum etkinliği, amatör ve profesyonel yüzlerce fotoğraf severin akınına uğradı.

Kültür ve Turizm Bakanlığının düzenlediği Palandöken Kültür Yolu Festivali çerçevesinde FOTON Derneği tarafından gerçekleştirilen FotoMaraton Erzurum etkinliği, amatör ve profesyonel yüzlerce fotoğraf severin akınına uğradı. Fotoğraf severler gün boyunca belirlenen temaları fotoğraflamak ve yarışmada ödül almak için şehrin dört bit tarafından deklanşöre bastılar.

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Dr. Batuhan Mumcu, Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi, fotoğraf sanatçısı ve FOTON kurucusu Coşkun Aral ve diğer konukların katılımı ile Çifte Minareli Medrese'nin önünde gerçekleşen Erzurum Foto maraton açılışında temalar "Çay" ve "Tarih" olarak belirlendi. Foto maratonun daha sonraki aşamalarında ise "Geleneksel İzler", "Yemekler", "Sokak" ve "Esnaf" temalarının fotoğraflanması istendi.

Sonuçlar bu gün Coşkun Aral'ın söyleşisinin ardından saat 19.00'da açıklanacak.

İlk yorum yazan siz olun
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Yaşam Haberleri