Erzurum’da Yks Heyecanı Başladı

Erzurum'da binlerce öğrencinin aylardır hazırlandığı YKS Temel Yeterlilik Testi ile başladı.

Erzurum'da binlerce öğrencinin aylardır hazırlandığı YKS Temel Yeterlilik Testi ile başladı. Öğrenciler içeride aileleri ise okul bahçelerinde büyük bir heyecan yaşadı.

Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezince (ÖSYM) düzenlenen Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) ilk oturumu Temel Yeterlilik Testi (TYT) saat 10.15'te başladı. Sabah saatlerinden itibaren okul önlerinde yoğunluk oluşturan öğrenciler ve velilerin heyecanı üst seviyedeydi.

Sınava geç kalan bazı öğrenciler son dakikalarda salona koşarak girerken aileler okul önlerinde yağışlı havaya rağmen beklemeye devam ettiler.

İlk yorum yazan siz olun
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Türkiye Haberleri