Etso’nun Ekim Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı

Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Ekim Ayı Meclis Toplantısı, Meclis Başkanı Gökhan Yılmaz başkanlığında gerçekleştirildi.

Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Ekim Ayı Meclis Toplantısı, Meclis Başkanı Gökhan Yılmaz başkanlığında gerçekleştirildi.

ETSO Meclis Salonu'nda düzenlenen toplantı, saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Toplantıda daha sonra ETSO'nun Eylül Ayı Mizan ve Bütçe İzleme Raporu görüşülerek onaylandı. Sonrasında, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Muharrem Özdemir, yönetim kurulunun Ekim ayı faaliyetleri hakkında Meclis üyelerini bilgilendirdi.

Özdemir konuşmasında, Yönetim Kurulu olarak yaptıkları çalışmaların yanı sıra iştirak edilen toplantı, temsil ve ziyaretlerle ilgili detaylı bilgiler verdi.

İlk yorum yazan siz olun
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Ekonomi Haberleri