Fenerbahçe Bugün Rize'ye Geliyor

Spor Toto Süper Lig’in 24. haftasında yarın deplasmanda Trabzonspor ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, bu maç için bugün Rize'ye gelecek.

Fenerbahçe takımı Sahiba Gökçen Havalimanı’ndan kalkacak özel uçakla Trabzon’a, oradan da karayoluyla Rize’ye hareket edecek. Sarı Lacivertli ekip Rize'de Dedeman Otel'de konaklayacak.

Fenerbahçe'nin Trabzonspor ile oynayacağı karşılaşmanın kafilesi de belli oldu.

Sarı-lacivertli kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, Trabzonspor maçı kafilesinde şu futbolcular yer alıyor: "Volkan Demirel, Mert Günok, Gökhan Gönül, Caner Erkin, Hasan Ali Kaldırım, Michal Kadlec, Bekir İrtegün, Egemen Korkmaz, Mehmet Topuz, Samuel Holmen, Emre Belözoğlu, Raul Meireles, Mehmet Topal, Selçuk Şahin, Alper Potuk, Salih Uçan, Dirk Kuyt, Emmanuel Emenike, Moussa Sow, Pierre Webo."

Spor Haberleri