Fethiye’de Kesinleşmiş Hapis Cezası Bulanan 2 Şüpheli Yakalandı

Muğla'nın Fethiye ilçesinde kesinleşmiş hapis cezası bulunan iki şahıs Jandarma ekipleri tarafından yapılan operasyon ile yakalandı.

Muğla'nın Fethiye ilçesinde kesinleşmiş hapis cezası bulunan iki şahıs Jandarma ekipleri tarafından yapılan operasyon ile yakalandı.

Muğla İl Jandarma Komutanlığı tarafından Muğla genelinde aranan şahısların yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalarda 8 ayrı suçtan 2 yıl, 6 ay kesinleşmiş hapis cezası ile yakalama kararı bulunan 45 yaşındaki İ.A. ve 2 ayrı insan ticareti suçundan 8 yıl kesinleşmiş hapis cezası ile yakalama kararı bulunan 48 yaşındaki D.A. Fethiye'de İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan operasyon ile yakalandı.

İ.A. ve D.A. isimli şahıslar tamamlanan işlemlerin ardından çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

İlk yorum yazan siz olun
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Güncel Haberleri