Filenin Sultanları, Çeyrek Finalde Yarın Abd İle Karşılaşacak

A Milli Kadın Voleybol Takımı, FIVB Dünya Şampiyonası'nın çeyrek finalinde yarın ABD ile karşılaşacak.

A Milli Kadın Voleybol Takımı, FIVB Dünya Şampiyonası'nın çeyrek finalinde yarın ABD ile karşılaşacak.

FIVB Dünya Şampiyonası'nın çeyrek finalinde A Milli Kadın Voleybol Takımı, yarın ABD ile mücadele edecek. Polonya'nın Gliwice kentinde oynanacak mücadele TSİ 18.30'da başlayacak.

Milliler, B Grubu'nu lider olarak bitirip son 16'ya yükseldi. Kırmızı-beyazlılar, ikinci turda F Grubu'nda Almanya ve Kanada maçlarından sahadan galip ayrılırken, ABD ile Sırbistan karşısında mağlup oldu. F Grubu'nu üçüncü sırada Sırbistan ve ABD'nin arkasında bitiren milli takım, çeyrek finale kaldı.

A Milli Kadın Voleybol Takımı, F Grubu'nda ABD ile oynadığı karşılaşmayı 3-1 kaybetmişti.

Filenin Sultanları ABD'yi elemesi durumunda Sırbistan-Polonya maçının galibiyle yarı finalde rakip olacak.

FIVB Dünya Şampiyonası çeyrek finalde diğer mücadeleler ise İtalya-Çin ve Brezilya-Japonya şeklinde olacak.

İlk yorum yazan siz olun
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Spor Haberleri