Firari Cinayet Zanlısı Aksaray’da Yakalandı

Ankara'da 2019 yılında bir kişiyi öldüren ve geçtiğimiz ay tutuklu bulunduğu cezaevinden firar eden cinayet zanlısı Aksaray'da yakalandı.

Ankara'da 2019 yılında bir kişiyi öldüren ve geçtiğimiz ay tutuklu bulunduğu cezaevinden firar eden cinayet zanlısı Aksaray'da yakalandı. 17 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs, adli makamlarca cezaevine gönderildi.

Edinilen bilgiye göre, 2019 yılında bir kişiyi öldüren ve o tarihte tutuklanarak cezaevine konan Y.K. isimli şahıs, geçtiğimiz ay tutuklu bulunduğu Ankara Açık Cezaevinden firar ederek kayıplara karıştı. Aranan şahıslara yönelik Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yapılan çalışmalarda şahsın Aksaray'da olduğu bilgisine ulaşan Aksaray İl Jandarma Komutanlığı Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) dedektifleri, çalışmayı derinleştirerek firarinin peşine düştü. Bir süre yapılan detaylı çalışmalarda şahsın Aksaray'ın merkeze bağlı Yeşilova beldesinde bulunduğu bilgisine ulaştı. Yeşilova Jandarma Komutanlığı ekipleriyle birlikte bir otomobile yönelik operasyon düzenleyen JASAT dedektifleri şahsı kıskıvrak yakalayarak gözaltına aldı. "Kasten öldürme" kesinleşmiş 17 yıl 1 ay 25 gün hapis cezası olan Y.K., jandarmadaki işlemlerinin ardından sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İlk yorum yazan siz olun
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Güncel Haberleri