Gaziantep’te 30 Ağustos Zafer Bayramı Coşku İle Kutlandı

Sabah saat 09.00'da 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda başlayan törende Atatürk anıtına Gaziantep Valisi Kemal Çeber, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve 5. Zırhlı Tugay Komutanı Tümgeneral Halil Şen çelenk bıraktı.

30 Ağustos Zafer Bayramı Gaziantep'te coşkuyla kutlandı.

Sabah saat 09.00'da 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda başlayan törende Atatürk anıtına Gaziantep Valisi Kemal Çeber, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve 5. Zırhlı Tugay Komutanı Tümgeneral Halil Şen çelenk bıraktı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Gaziantep Valiliği makamında Tebrikat töreni düzenlendi. 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları çerçevesinde İstasyon Meydanı'nda kutlama ve geçit töreni düzenlendi.

Gaziantep Valisi Kemal Çeber, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve 5. Zırhlı Tugay Komutanı Tümgeneral Halil Şen askerleri selamladı. Program, öğrencilerin şiirleri, halk oyunu gösterisi ve zırhlı araçların tören geçidinin ardından son buldu.

Törene, Gaziantep Valisi Kemal Çeber, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, 5. Zırhlı Tugay Komutanı Tümgeneral Halil Şen, AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Eyup Özkeçeci, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, kent protokolü, şehit ve gazi dernekleri, sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlar katıldı.

İlk yorum yazan siz olun
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Yaşam Haberleri