Gaziantep’te Ramazan Davulu Geleneği Bu Yıl Olmayacak

Gaziantep Valisi Davut Gül, yaşanan deprem felaketi nedeniyle bu sene Ramazan davulu geleneğine ara verileceğini açıkladı.

Gaziantep Valisi Davut Gül, yaşanan deprem felaketi nedeniyle bu sene Ramazan davulu geleneğine ara verileceğini açıkladı.

Kahramanmaraş merkezli depremlerden ciddi oranda etkilenen iller arasından yer alan Gaziantep'te Ramazan ayı buruk karşılandı. Kentte, her Ramazan ayında devam eden sahurda davul geleneği, yaşanan afet nedeniyle bu yıl yasaklandı.

Konu ile ilgili açıklama yapan Gaziantep Valisi Davut Gül, "Milletçe zor günlerden geçiyoruz. Bu sene, Gaziantep'te Ramazan davulu geleneğimize ara vereceğiz. Gelecek yıl kaldığımız yerden devam edeceğiz. Hayırlı Ramazanlar" ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Güncel Haberleri