Geleneksel Türk Okçuluğunda Kemankeşler Yarıştı

15-21 Mayıs Gençlik Haftası ve 19 Mayıs Atatürk'ü anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlama etkinlikleri çerçevesinde Geleneksel Türk Okçuluğu büyükler kategorisinde il birinciliği müsabakaları yapıldı.

15-21 Mayıs Gençlik Haftası ve 19 Mayıs Atatürk'ü anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlama etkinlikleri çerçevesinde Geleneksel Türk Okçuluğu büyükler kategorisinde il birinciliği müsabakaları yapıldı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından gençlik merkezlerinde gerçekleştirilen Geleneksel Türk Okçuluğu eğitimleri Erzincan'da tüm hızıyla devam ederken 15-21 Mayıs Gençlik Haftası ve 19 Mayıs Atatürk'ü anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlama etkinlikleri çerçevesinde Geleneksel Türk Okçuluğu büyükler kategorisinde il birinciliği müsabakaları yapıldı. Tarihi çok eskilere dayanan okçuluk, Türkler için hem milli hem de manevi değerler açısından büyük bir öneme sahip. Erzincan Gençlik Merkezi sayesinde bu şuurla, 8 ile 29 yaş arası gençler atalarının izinde, şanlı tarihiyle, kültürüyle, ok ve yayla tanışarak ok atıcılığı eğitimlerine ücretsiz olarak katılıyorlar. Geleneksel Türk Okçuluğu eğitiminde çalışmalar gruplar halinde devam ederken, kemankeşler bu kez il birinciliği için yarıştı.

İlk yorum yazan siz olun
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Yaşam Haberleri