Gelinlikle Ağrı Dağı’na Tırmanan Kadın, Bu Kez Van Gölü İçin Süphan’a Çıktı

Kadına şiddete dikkat çekmek için gelinlik giyerek Ağrı Dağı'na çıkan kadın, bu sefer Van Gölü'ne dikkat çekmek için Süphan Dağı'na zirve tırmanışı yaptı.

Kadına şiddete dikkat çekmek için gelinlik giyerek Ağrı Dağı'na çıkan kadın, bu sefer Van Gölü'ne dikkat çekmek için Süphan Dağı'na zirve tırmanışı yaptı.

Daha önce Türkiye'nin en yüksek dağı olan 5 bin 137 rakımlı Ağrı Dağı'na gelinlik giyerek tırmanış yapan Eraslan, kadına şiddete dikkat çekmiş ve dağda sembolik evlilik yapmıştı. Sevgül Eraslan, bu sefer de Van Gölü'ne dikkat çekmek için Süphan Dağı'na tırmanış yaptı. 4 bin 58 rakımlı zirveye çıkan Sevgül Eraslan, "Türkiye'nin en büyük gölü olan Van Gölü'ne hep beraber sahip çıkmak, gelecek nesillere tertemiz bir miras bırakmak amacıyla Süphan Dağı'na tırmandım" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Türkiye Haberleri