Gençlere Tecrübelerini Aktardılar

DÜZCE – Düzce Gençlik Spor Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen Genç Kariyer Akademisinde gençler alanında uzman kişiler tarafından bilgilendiriliyor.

DÜZCE(İHA) – Düzce Gençlik Spor Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen Genç Kariyer Akademisinde gençler alanında uzman kişiler tarafından bilgilendiriliyor.

Düzce Gençlik ve Spor Müdürlüğü, işlerinde tecrübeli isimleri gençlerle buluşturmaya devam ediyor. Gençlik ve Spor Müdürlüğü Konferans Salonu'nda yapılan Genç Kariyer Akademisi'nde ilk oturum Düzce Belediyesi Başkanı Dr. Faruk Özlü yerel yönetimler sunumu ile başladı. Özlü, "Gençken aldığım bir öğüt ile sizlere de sesleniyorum, ne olursanız olun ama en iyisi siz olun" dedi.

İkinci oturum da Vali Selçuk Aslan, üniversiteli gençlerle kariyer planlamaları hakkında kişisel tecrübelerini paylaşarak, sorularını yanıtladı.

Üçüncü ve son oturum ise özel bir firmanın Genel Müdürü Metehan Öztoprak, ARGE sunumu ile gerçekleştirildi.

Genç Kariyer Akademisi programı Düzce Gençlik ve Spor Müdürü İsa Yazıcı'nın hediye takdimiyle son buldu.

İlk yorum yazan siz olun
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Türkiye Haberleri