İşte "Komedi Dükkânı"nın görünmez yönetmeni...
Tam adı Fırat Doğu Parlak... Türkiye gazetesinin haberine göre; oyuncu Tolga Çevik'in projesi "Komedi Dükkanı"nda, güya film çekmeye çalışan, sürekli oyuncuyu fırçalayan, hem sinirli, hem esprili yönetmeni canlandırıyor o... "Sen devam et, ben montajda atarım o kısmı" sözü meşhur.
METİN YOK, HER ŞEY DOĞAÇLAMA
Fırat Parlak, oyuncuları yönlendirirken yaptığı esprilerle artık bir fenomen oldu. Onun en öne çıkan yanı ise "görünmez" olması. Oyun esnasında suratını gölgede bırakan bir şapka takan Parlak, perde kapanır kapanmaz da ortadan kayboluyor. Özellikle oyunu izleyenlerin görmek için kulise yüklendiği anlarda, o çoktan Ses Tiyatrosu'nu terk etmiş oluyor.
Görünmez adam ilk kez görüntülendi!
Türkiye onu çok merak ediyor. TV8'de başlayıp, TRT'ye geçen, şimdilerde ise Star TV'den ekranlara gelen “Komedi Dükkanı” adlı oyunun sinirli yönetmeninden bahsediyoruz.