Günün Özeti

İstanbul - Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Birilerinin şahsım adına adeta racon kestiği görülüyor. Milletimle, partimle paylaşacağım düşüncelerim varsa...

Günün tüm önemli gelişmelerini sizin için derledik.

"Racon kesilecekse bizzat kendim keserim"

İstanbul - Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Birilerinin şahsım adına adeta racon kestiği görülüyor. Milletimle, partimle paylaşacağım düşüncelerim varsa bunu yolları bellidir. Kimsenin racon kesmesine de ihtiyacım yoktur. Eğer racon kesilecekse bu raconu bizzat kendim keserim. Bu böyle biline" dedi.

Başbakan'dan "memura zam" açıklaması

Ankara - Başbakan Binali Yıldırım, "Şu bilinmelidir, memurlarımızı çalışanlarımızı enflasyonun altında bir ücrete mahkum etmeyeceğiz" dedi.

22 emniyet müdürü değişti

Ankara - Resmi Gazete'de yayımlanan İçişleri Bakanlığı atama kararlarına göre; 300 mülki idare amiri ve 22 emniyet müdürü yer değiştirdi. Van Jandarma Asayiş Kolordu Komutanı Korgeneral Arif Çetin, Orgeneralliğe terfi ettirilerek Jandarma Genel Komutanlığı'na atandı.

5 terörist daha etkisiz hale getirildi

Van - Türk Silahlı Kuvvetleri, terör örgütü PKK'ya darbe üstüne darbe indirmeye devam ediyor. Bu kapsamda, Van'ın Gürpınar ilçesinde 4, Diyarbakır'ın Hani ilçesinde de 1 olmak üzere toplam 5 terörist öldürüldü.

Sıcaklık düşüyor, yağmur geliyor!

İstanbul - Bunaltıcı sıcaklar ara veriyor, yağmur geliyor.

Şok olacaksınız: Kuş değil armut

Bursa - Kuş şeklindeki armut görenleri şaşırttı. Bir armut ağacında yetişen yeşil kuş görünümlü armut, herkesi hayretler içinde bıraktı. Armuttan kuşun gagası ve gözleri bile belli oluyor.

Sert fren yapan motosiklet takla attı

Jiangsu - Çin'de dönüş yapan otomobili geç fark eden sürücü, ani ve sert fren yapınca motosiklet takla attı.

...

Domuzlar kadına böyle saldırdı

Andhra Pradeş - Hindistan'ın Andhra Pradeş eyaletinde şehre inen domuzlar, bir kadına saldırdı. O anlarsa amatör kameraya yansıdı.

Güncel Haberleri