Hassa’da "Kitap Fuarı" Açıldı

Hatay'ın Hassa ilçesinde belediye tarafından düzenlenen 2. Kitap Fuarı açıldı.

Hatay'ın Hassa ilçesinde belediye tarafından düzenlenen 2. Kitap Fuarı açıldı.

15 Kasım Gürhan Ergüneş Parkı'ndaki açılışa Hassa Kaymakamı Ahmet Korkmaz, Hassa Belediye Başkanı Mehmet Karataş ve kitapseverler katıldı.

Fuarın açılışında konuşan Hassa Belediye Başkanı Mehmet Karataş, 2. Kitap Fuarı'na yoğun bir ilginin beklendiğini söyledi.

Başkan Karataş, "Fuarda yazarlarımız okurları ile buluşacak. Ayrıca söyleşi programları da düzenlenecek. Özellikle gençlere okuma sevgisini aşılamaya yönelik olarak düzenlenen fuarda birçok ünlü yazar kitaplarını imzalayacak, okurlarıyla söyleşilerde bulunacak. Tabiki yerel yazarlarımızın da katılımını sağlayacağız. Tüm halkımız kitap fuarımıza davetlidir" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Yaşam Haberleri