Hatim Programına Başkan Faruk Özlü Katıldı

DÜZCE (İHA) – Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, Müftülük tarafından her hafta gerçekleştirilen hatim programına katılım sağladı.

DÜZCE (İHA) – Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, Müftülük tarafından her hafta gerçekleştirilen hatim programına katılım sağladı.

Düzce Müftülüğü tarafından her hafta gerçekleştirilen hatim programına bu hafta Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü katılım sağladı. Belediye başkan yardımcıları ile birlikte gerçekleştirilen hatim programının ardından Başkan Özlü, müftülük personelleri ile bir araya geldi. Daha sonra görevine yeni başlayan Müftü Osman Aydın'ı da makamında ziyaret eden Başkan Özlü, Düzce'de ki çalışmalar ile ilgili olarak Müftü Aydın'a bilgilendirmelerde bulundu.

İlk yorum yazan siz olun
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Türkiye Haberleri